header2 lin trailers

Over Lintrailers

Van Coehoornstraat 4

1

- Kantoor Verkoop en Constructie
- Productiehal Trailers , aanhangwagens en kippers

Hoek LJ Costerstraat

2

- Trailer eind montage 
- Remmen test bank

LJ Costerstraat 47

3

-Service werkplaats
-Onderhoud en Remmendienst

 

Zware transporten hebben een krachtige trailer nodig.


In samenwerking met U, ontwikkelen en produceren wij geheel volgens uw wensen trailers zoals aanhangwagens, semi-diepladers, plateau- en kipperopleggers.

Door onze jarenlange ervaring in de bouw van trailers welke over de gehele wereld ingezet worden, kunnen wij voor bijna ieder vervoer de passende LINTRAILER leveren.

Onze semi-diepladers welke in verschillende variante te leveren zijn.
Als 2-, 3-,4-,5- en 6 assige, vast of uitschuifbaar, met aluminium oprijplaten of hand en veer bediende aluminium oprijplaten of hydraulische oprijritten enkel of tweedelig, over de gehele breedte of met een ruimte in de midden.

Tevens is het mogelijk dat wij wielkuipen inbouwen voor het vervoer van grote Wheelloaders of Combines, verbrederings steunen insteekbare of ingebouwde uitschuifbare.

Onze Plateau opleggers welke in verschillende variante te leveren zijn.
Als 2-, 3-,4- en 5 assige, vast of uitschuifbaar, met starre - of naloop gestuurde - of hydraulisch gedwongen gestuurde assen te leveren.

Tevens kan elke trailer op wens worden voorzien van een huifopbouw of verdeck of als schuifzeil opbouw.

De Multifunctionele midden as aanhangwagens, als 2 en 3 assige, welke ervoor zorgen dat zonder de wettelijke as last te overschrijden toch de benodigde ballast zelf mee vervoerd kan worden.

De kipperopleggers, als 2 en 3 assige, in de samenstelling zoals U hem benodigd, een stalen chassis met Aluminium laadbak of Aluminium chassis met Hardox laadbak of stalen chassis met Hardox laadbak, in elke door uw gewenste afmeting wordt de laadbak geproduceerd, met deuren of klep, voor het sluiten kunt u tevens kiezen voor dekzeil automatisch of handmatig.

De Multifunctionele containerchassis, als 2-, 3- en 4 assige. Door het kunnen telescoperen aan voor- en achterzijde is het mogelijk elke container type te laden van 20-, 30-, 2 x 20-, 40-, & 45 Ft. Zoals ook High kub containers, met liftassen, starre - of naloop gestuurde - of hydraulisch gedwongen gestuurde assen te leveren.